Waterschade kan leiden tot problemen met de interne circuits van uw telefoon of andere apparaten en die kunnen later onbruikbaar worden of beschadigd raken. Als u per ongeluk uw telefoon in het toilet hebt laten vallen, of er is water gemorst op het apparaat, dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw apparaat langs brengt om verdere eventuele schade te voorkomen.

We diagnosticeren en analyseren uw apparaat en adviseren u wat de beste oplossing is voor het probleem. Wij zullen er alles aan doen om uw apparaat te herstellen van de waterschade. We kunnen op waterschade gevallen helaas geen garantie geven, maar we hebben de nodige specialisten tot onze beschikking om zelfs de meest hopeloze gevallen weer een kans tot opstanding te geven.

Wacht niet te lang, want hoe sneller u bent des te groter de kans op herstel!

Voor waterschade gevallen hanteren wij €35 onderzoekskosten. Dit bedrag betaald u voor het analyseren van de schade. Hieruit komt een kostenraming van wat de uiteindelijke reparatie u gaat kosten. Als u besluit uw toestel of apparaat niet te repareren betaald u ons alleen de onderzoekskosten en krijgt u uw toestel of apparaat weer ongerepareerd terug. Als u het toch wilt laten repareren betaald u alleen de afgesproken reparatiekosten. 

U kunt ons mailen of bellen voor een afspraak.

water-damage-pic

samsung-repair