Plan uw reparatie in

Maak nu eenvoudig online een afspraak om uw apparaat of toestel te laten maken. Kies in de onderstaande agenda een dag uit en vul de overige informatie voor ons in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak concreet te maken. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op 070-3642806 (Borca Online). Als de reparatie aanvraag goed besproken is bevestigen wij de afspraak.

U kunt nu ook uw toestel laten halen en brengen met onze unieke Haal en Breng Service. Voor een vast bedrag van €10 hoeft u uw agenda niet meer om te gooien, maar laat u door ons bedienen!*

*Deze service is alleen voor klanten binnen de regio Haaglanden.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

captcha

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

captcha

Veelgestelde vragen

We werken voornamelijke volgens afspraak. Dit heeft als voordeel dat u beter weet waar u aan toe bent. We houden de communicatie over de status van uw reparatie en wanneer u uw toestel weer terug hebt. In veel gevallen kunt u gewoon wachten op uw reparatie.
We hebben een werkplaats inhouse bij Borca Onilne aan de Weimarstraat 39 in Den Haag. Hier kunt u zonder afspraak binnenlopen. We werken van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 uur t/m 21:00 uur en op zaterdag zijn we open vanaf 13:00 uur.
Wij communiceren voornamelijk via de mail. We zijn voor u ook gewoon via de telefoon bereikbaar.
De meeste reguliere reparaties zijn dezelfde dag klaar. Een reparatie duurt gemiddeld tussen de 30 minuten en 2 uur. Het is dus mogelijk om uw toestel dezelfde dag nog terug te hebben. De kans hierop word groter als u uw reparatie vooraf aangevraagd hebt. Echter, sommige complexere reparaties kunnen langer duren. Een reparatie die via de post is opgestuurd is ook niet dezelfde dag terug. Dit kan op z'n snelst de volgende dag zijn. We laten het u altijd weten wanneer de reparatie gedaan is en wanneer u uw toestel terug kunt hebben.
Voor de meeste reparaties gebruiken wij originele onderdelen. Anders kiezen wij voor de hoogste en beste kwaliteit onderdelen die te verkrijgen zijn. Wij staan hiervoor garant! Daarnaast hanteren wij voor de meeste reparaties standaard 6 maanden garantie, tenzij anders vermeld.
We verkopen accessoires via onze webshop. We hebben accessoires voor smartphones, tablets, laptops, computers en andere soorten producten. Dagelijks word onze shop aangevuld met nieuwe producten. Kijk hiervoor in onze shop.
U krijgt uw toestel in principe terug op dezelfde manier als dat u het bij ons heeft gebracht. Mocht u uw toestel op een andere wijze terug willen ontvangen laat het ons dan weten.
Wij geven op de onderdelen die we gebruiken voor uw reparatie standaard 3 maanden garantie. Deze garantie is uiteraard niet geldig als er sprake is van valschade, waterschade of andere schade die door eigen schuld veroorzaakt is.